fbpx

Parlamenti skocez është evakuuar për shkak pakove të dyshimta

Parlamenti i Skocisë sot u evakuua pasi në ndërtesë kanë arritur tre pako të dyshimta.

Gjatë hapjes së njërës prej pakove është vërejtur pluhur i bardhë i panjohur, pas çka ndërtesa është evakuuar dhe në të kanë ardhur forca policore dhe zjarrfikës.

Incidenti ka ndodhur në pjesën e ndërtesës ku janë të vendosur deputetët nga Paria Konservative.

Në vitin 2011 pesë persona vdiqën pasi në Kongresin amerikan arritën pako përplot me baktere të antraksit dhe dërgimi i pluhurit të panjohur deri te institucionet vlerësohet sulm i mundur terrorist.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button