fbpx

Birra, ilaç për flokët

Proteina e cila gjendet në sasi të madhe te birra ripërtërin plasaritjet më të vogla të flokëve dhe kështu flokët e juaja bëhen më të njoma dhe më mirë e reflektojnë dritën (dhe për këtë arsye shndrrisin).

Thuhet se birra përmban proteina të cilat ndihmojnë në forcimin dhe rritjen e flokut, prandaj, nëse i lani flokët me birrë, pasi t’i keni larë me shampon, ato do të bëhen më të buta dhe më të shndritshme. Praktikojeni këtë ‘maskë’ një deri në dy herë në javë dhe pas një kohe të shkurtë do ta vëreni dallimin.

Për ta larguar aromën e pakëndshme të birrës, ju këshillojmë që t’i shpërlani flokët disa herë me shampon./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close