fbpx

Nuk ka më “ngjitje me veturë” në Vodno

Kryetari i qytetit të Shkupit, Petre Shilegov paralajmëroi se nga 15 nëntori do ta ndalojë lëvizjen me vetura në “Sredno Vodno”. Nga mesi i muajit me vetura do të mund të vozitet vetëm në pjesën e rrugës së re që çon drejt “Sonçev grad” (Qyteti i Diellit), njofton Portalb.mk.

“Që t’u mundësojmë qytetarëve të arrijnë në “Seredno Vodno” do të lëshojmë më shumë linja të autobusëve, gjegjësisht përveç vijës ekzistuese nga Qendra e Transportit në Sredno Vodno, do të hapim dy pika të reja, njëra nga ish-“Nova Makedonija” dhe e dyta përballë Tregut të Luleve”, tha Shilegov.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button