fbpx

Zemra nuk njeh arsye

Këtë e vërtetojnë edhe shkencëtarët dhe thonë: nuk e zgjidhni vetëdijshëm bashkudhëtarin e jetës, këtë e zgjedh trashëgimia juaj gjenetike.

Vetitë e tipit të personit që ju tërheq janë të shkruara në gjenet tuaja.

Po ashtu, psikologët e Universitetit të Bufalos janë shprehur se disa njerëz kanë disa gjene që kontrollojnë oksitocinën, e cila është një hormon që bashkon çiftet me njëri-tjetrin, madje dhe nënat me fëmijët e tyre.

Ndaj, personat që i kanë këto gjene janë dukshëm më shpirtmirë e më të këndshëm se të tjerët.

Shkencëtarët nuk dinë sigurt, pse sistemi imunitar i femrave ka aq ndikim në suksesin e tyre me meshkujt, dhe po ashtu nuk dinë saktë nëse janë pikërisht gjenet ato që i bëjnë çiftet të dëshirueshëm./portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close