fbpx

MPB zgjedh mes Seat dhe Shkoda-s

Ministria e Punëve të Brendahme hapi ofertat për furnizimin e 150 automjeteve policore. Në shpalljen e dhënë janë lajmëruar dy kompani, Porshe Maqedoni dhe KA-DIS nga Shkupi, me ç’rast Porshe ofron modelin Shkoda Jeti 2.0 TDI 4×4 ndërsa KA-DIS ofron modelin Seat Altea Fritrak 2.0 CR.

Tani radhën e kanë Ministria e Punëve të Brendshme të cilët duhet të bëjnë evaulim të ofertave dhe vlerësimin e tyre nëse të njëjtat i plotësojnë kushtet e parapara me dokumentacionin e tenderit.

Tenderi nga ana e MPB-së u shpall në mars ndërsa qëllimi ishte furnizimi i automjeteve të cilat duhet t’i zëvendësojnë krajslerët e tanishëm. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close