fbpx

Zgjidhni të veshurën më bukur në Çmimet e Filmit të Hollywood-it

Mbrëmjen e Çmimeve të Filmit të Hollywood-it e ndriçoi në mënyrë të veçantë shkëlqimi i Angelina Jolie. Megjithatë aktoret dhe pjesëmarrëset e tjera të kësaj mbrëmjeje çmimesh që organizohet për të njëzetënjëtën herë në Beverly Hills, nuk mbetën në hije, përcjell Revista Class.

Ato shkëlqyen me fustanet e tyre, të cilat duhet thënë që kishin një pamje më pak pompoze sesa ato të çmimeve Oscar, në përpjestim dhe me përmasat e dy aktiviteteve. Megjithatë kështu, këto veshje bëhen edhe më të thjeshta për t’u gjykuar nga ju.

Votoni!

Tatiana Maslany

Shailene Woodely

Margot Robbie

Noomi Rapace

Kate Mara

Kate Winslet

Eva Longoria

Elizabeth Olsen

Dakota Johnson

Amy Adams

Bryce Dallas Howard

Angelina Jolie

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button