fbpx

Propozim-buxheti për vitin 2018 do të prezantohet para komunitetit të biznesit

Oda Ekonomike e Maqedonisë sot organizon prezantim të Propozim-buxhetit për vitin 2018 për komunitetin e biznesit.

Në ngjarje, siç është paralajmëruar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë, do të marrë pjesë ministri i Financave Dragan Tevdovski, i cili do t’i prezantojë projeksionet në Projekt-buxhetin dhe realizimet e planifikuara makroekonomike.

“Përfshirja në procesin e konsultimit në fazën ku krijohet buxheti, do të mundësojë që komuniteti  komuniteti i biznesit të japë propozime konkrete të cilat do të kenë karakter zhvillimor,  dhe do të jetë me rëndësi të madhe edhe për njohjen me kohë të afaristëve me parashikimet për politikën makroekonomike për vitin e ardhshëm, thonë nga Oda Ekonomike e Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button