fbpx

Gjykata e Apelit vendosi: “Bombat” do të shfrytëzohen si dëshmi për “TNT” dhe “Toplik”

Gjykata e Apelit në Shkup solli vendim me të cilin audio inçizimet e përgjuara  të ashtuquajturat “bomba” do të mund të shfrytëzohen si dëshmi në rastet e PSP-së, TNT dhe Toplik, përcjell Portalb.mk. 

Gjykatësit e apelacionit i pranuan ankesat e PSP-së, në të cilat prokurorët special kërkuan që 11 inçizimet nga bisedat e përgjuara për lëndën “Toplik” dhe 26 audio inçizimet dhe SMS porositë për rastin “TNT” të shfrytëzohen si dëshmi në procesin gjygjsor.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button