fbpx

Gjykata vendosi, “Bombat” do të jenë dëshmi kundër ish ministres Elizabeta Kançeska – Milevska

Gjykata e Apelit vendosi sot që materialet e përgjuara apo të ashtuquajturat “bomba” në rastin “Tenderët” ku e akuzuar është ish ministrja e kulturës Elizabeta Kançeska Milevska do të mund të shfrytëzohen si dëshmi gjatë procesit gjyqësor, njofton Portalb.mk.

Ndryshe, Gjykata nuk i pranoi bisedat e përgjuara si dëshmi në lëndët “Toplik” dhe “Tortura”, “Titanik”, “Titanik 2”, “TNT”, “Tank”, “Trevnik” dhe “Tifani”.

PSP në fund të qershorit deri te Gjykata Penale ka dorëzuar 17 akuza, për 18 lëndë, në të cilën të akuzuarit kryesor janë nga kreu i VMRO-DPMNE-së.

LEXO: Rasti “Tenderët”, Ministria e Kulturës ka kurdisur tender për ndërtimin e “Muzeut të VMRO-së”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button