fbpx

Kurseni parfumin, ja si ta bëni të zgjasë më tepër

Parfumi është një aksesor i rëndësishëm dhe absolutisht i domosdoshëm për femrat. Ka kënaqësinë e vet të kesh aromën tënde dalluese, me të cilën të identifikojnë dhe kthen koka në rrugë, transmeton Bordo.al. 

… Derisa parfumi zbehet. Më pas efekti magjik përfundon.

 

Si ta bëni aromën e parfumit të zgjasë më tepër? Mbani shënim.

  1. Koha më e mirë për të sprucuar parfumin është pasi të kesh hapur poret e lëkurës, pra pas një dushi apo njomjeje me ujë të vakët.
  2. Vendosni vazelinë përpara se të spruconi, për ta ruajtur më tepër aromën.
  3. Spruconi në vendet më të ngrohta të trupit tuaj, si mbrapa veshëve, klavikulave, brenda bërrylave, kërthizë, kyçet e duarve.
  4. MOS FËRKONI KYÇET E DUARVE! Ky është një gabim që e bëjmë të gjithë.
  5. Ruajeni parfumin larg dritës së diellit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button