fbpx

Sa fitojnë në ditë pasanikët e famshëm

Një përqindje e vogël e njerëzve në botë fitojnë mesatarisht në ditë, aq sa pjesa më e madhe e botës nuk arrin do t’i mbledhë as në një vit aq para dhe në disa raste as tërë jetën nuk i qarkullon ato.

Nga multimiliarderi Bill Gates, tek kryeministrja e Britanisë, Theresa May më poshtë janë disa prej pasanikëve më të famshëm në botë, pjesa më e madhe e të cilëve janë bërë të pasur vetëm pasi janë bërë të famshëm, njofton Top Chanel.

JK Rowling – 260,732 dollarë dita

JK Rowling - 260,732 dollarë dita
JK Rowling – 260,732 dollarë dita

David Beckham – 178,509 dollarë dita

David Beckham - 178,509 dollarë dita
David Beckham – 178,509 dollarë dita

Adele 189,329 – dollarë dita

Adele 189,329 - dollarë dita
Adele 189,329 – dollarë dita

Duka i Westminster -285,615 dollarë dita

Duka i Westminster -285,615 dollarë dita
Duka i Westminster -285,615 dollarë dita

Bill Gates – 9,3 millionë dollarë dita

Bill Gates - 9,3 millionë dollarë dita
Bill Gates – 9,3 millionë dollarë dita

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button