fbpx

Në emër të ligjit

“Nuk ka tirani më të madhe se sa ajo që është përgatitur nën mburojën e ligjit dhe në emrin e drejtësisë”.

Montesquieu, filozof francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button