fbpx

Spasovski: Janë arestuar shtatë të dyshuar për vepra penale (VIDEO)

Pas një kohe të gjatë Republika e Maqedonisë është krenare që kishte zgjedhje fer, demokratike dhe të qeta, vlerësoi në pres konferencën e sotme Ministri i punëve të brendshme Oliver Spasovski, menjëher pas përfundimit të rrethit të dytë të zgjedhjeve. Spasovski falënderoi policinë për profesionalitetin e treguar dhe kryerjen e detyrave në mënyre efikase dhe me sukses.

“Nuk janë vërejtur prishje më të mëdha të rendit dhe qetësisë publike dhe sigurisë së qytetarëve. Për shkak të dyshimeve për kryereje të veprave penale deri më tani janë arestuar shtatë persona”, informoi ministri Spasovski.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button