fbpx

Rezultate jozyrtare: LSDM me fitore në Kisella Vodë dhe Butel

Informacionet e fundit nga shtabi i LSDM-së thonë se nga përafërsisht 90% e votave të numëruara, kandidati i LSDM-së Filip Temellkovski e ka fituar Johan Tarçullovskin në Kisella Vodë, si dhe kandidati në komunën e Butelit, Velimir Smilevski.

Sipas numërimit të parë të votave, kandidatët e kësaj partie kanë shpallë fitore në Gazi Babë, Novaci dhe Mogillë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button