fbpx

Në Gostivar dhe Vrapçisht vendvotimet janë hapur në kohë

Sipas informacioneve prej dy komisioneve komunale zgjedhore në rajonin e Gostivarit në të cilat mbahet raundi i dytë i zgjedhjeve për kryetar komune, votimi filloi me kohë dhe pa vështirësi. Vendvotimet janë hapur në kohën e paraparë.

Në listën zgjedhore për komunën e Gostivarit ka gjithsej 79.632 persona të cilët do të votojnë në 121 vendvotime.

Në komunën e Vrapçishtes sot votohet në 39 vendvotime ku të drejtën e votës mund ta realizojnë 25.371 persona.

Dje në dy komuna votuan të burgosurit, të sëmurët dhe të pamundurit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button