Ahmeti flet për praninë e Boshkovskit në tubimin në Tetovë (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Ska faj AA?! Ka faj populli qe ende i beson dhe e voton “Dajen” edin ai vet se kush ja dha ate nofke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *