fbpx

Një videomontazh që tregon çfarë është me të vërtetë prindërimi, ky çift na e tregoi

Kur Esteri dhe Thad Anderson vendosën të bënin një video muzikore që përfshinte të gjitha fazat e prindërimit nga fillimi në fund, e dinin se ishte një rend shumë i gjatë. Çifti morën copëza nga jeta e tyre dhe krijuan një montazh fantastik që preku në çdo fazë të gjithë prindërit, që nga shtatzënia deri te fëmijët disavjeçarë – të gjitha brenda një kënge, shkruan Class.

Videoja dyminutëshe do t’i bëjë të gjithë prindërit të thonë: “Oh, e njoh mjaft mirë këtë skenë”, për çdo situatë. Mendoni edhe ju të njëjtën gjë?

Videon ata e postuan në blogun e tyre në YouTube, The Story of Our Life, dhe është me të vërtetë për të mos u humbur.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button