fbpx

Blumberg: Bregziti është puna më e çmendur, krahas përzgjedhjes së Trampit

Manjati i mediave dhe ish-prefekti i Nju-Jorkut, Majkëll Blumberg deklaroi se Bregziti është puna më e çmendur që një shtet ndonjëherë e ka bërë, krahas përzgjedhjes së Donald Trampit për president të SHBA-së.

Ai thotë se “është shumë e vështirë për t’u kuptuar pse një vend të cilës i shkon mirë, do të donte tërë këtë ta shkatërrojë”, me votim për Bregzit.

“Thash se kjo është puna më e çmendur që një vend ndonjëherë e ka bërë, por ne këtë e kemi tejkaluar”, tha Blumberg, duke menduar në zgjedhjen e Trampit për president të SHBA-së.

Ai dje e vizitoi Londrën për të hapur seli të re të kompanisë “Blumberg”, por duket se atij i vjen keq që investon në Britani të Madhe, për shkak të Bregzitit, vlerëson “Gardian”.

“Hapim seli të re në Londër, dy ndërtesa të mëdha, të shtrenjta. A do ta bëja këtë nëse e dija se do të dalë nga (Bashkimi Evropian)? Mendova se ndoshta nuk do ta bënte këtë, por ja tani jemi këtu dhe do të jemi shumë të gëzuar”, tha Blumberg.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button