fbpx

Islam Pacolli kërkon tu rriten pagat policëve

Deputeti i AKR-së, Islam Pacolli ka kërkuar që tu rriten pagat policëve të Kosovës dhe po ashtu tu ngritën standardet e kushteve të punës.

Sipas tij, asnjë prej policëve të Kosovës nuk i ka kushtet e nevojshme për ta kryer punën që i kërkohet, shkruan arbresh.info.

“Asnjë prej Policisë nuk i ka kushtet e nevojshme për ta kryer atë punë. Çdo polic është në gjendje të rëndë. Çdo polic i Kosovës që sot e merr detyrën dhe shkon në punë është një shqetësim i madh pasi nuk kanë kushte ekonomike, pagat e tyre janë jashtëzakonisht të ulët. 80 për qind e tyre janë në kredi”, ka thënë Pacolli.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button