fbpx

“Brishtësi”, ekspozitë e grafikave të Shqipe Mehmetit

Ekspozita e artistes grafike Shqipe Mehmeti do të hapet sonte në orën 20 në Stacionin e Vogël, në organizim të Galerisë Kombëtare të Maqedonisë. Ekspozita është quajtur “Brishtësi” dhe do të prezantojë teknika të llojllojshme grafite – nga gjilpëra e thatë deri në teknikë të kombinuar.

“Në ekspozitë do të prezantohen rreth 30 lista grafite, të cilat Mehmeti i ka përpunuar në disa nga vitet e kaluara, ndërsa i përket temës së gruas, fraxhilitetit të saj, ndërsa edhe fuqisë nga ana tjetër”, informoi GNM.

Kurator i projektit është Ana Frangovska. Ekspozita do të qëndrojë e hapur në Stacionin e Vogël deri më 2 nëntor të vitit 2017.

ekspozitë “Brishtësi” nga Shqipe Mehmeti (1)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button