fbpx

Bella Hadid, çfarë bën kur nuk është në pasarelë?

Sfilatat kanë mbaruar , xhirimet për kopertinat e reja dhe fushatat e adhshme gjithashtu (për momentin) Bella Hadid është me pushime, shkruan Bordo.al. 

Dhe nëse po pyesni se çfarë po bën top modelja gjatë kohës së saj të lirë, zbuloni gjithë kuriozitetin. Mesaduket, përveç plazhit të zakonshëm, Bbela ka preferuar të kalojë kohën e lirë me shumë aktivitete me adrenalinë. Para së gjithash: një vizitë në Statujën e Lirisë, por jo siç do të bënim ne të gjithë turistët e zakonshëm. Jo, ajo e sheh pothuajse në sytë e saj, me një xhiro rreth monumentit në një helikopter. Privat, sigurisht! Dhe pastaj? Është pikërisht koha t’i kushtohet dashurisë së saj vërtetë të madhe. Kush? Kali i saj që supermodelja e ushqen me dashuri të madhe.

Por, përveç që turistes dhe pasi kishte kaluar pak kohë me kuajt e saj të adhuruar, Bella Hadid ndau edhe një fotografi nga një dhomë gjumi e mrekullueshme. Po, përkundër programit të ngjeshur të pushimeve, topmodelja gjithashtu gjeti kohë për t’u çlodhur me të vërtetë. Dhe e tha qartë dhe prerë: Nga askund!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button