fbpx

Zaev në Festivalin e 20-të të Tortës të Shoqatës së personave me invaliditet “Mobilitet”

Kryeministri Zoran Zaev mbrëmë u drejtua në “Festivalin e 20-të të Tortës 2017” që u mbajt në Bansko, në organizim të Shoqatës së personave me invaliditet trupor “Mobilitet” nga Strumica.

Siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, Zaev u ka premtuar mbështetje anëtarëve të kësaj Shoqate dhe u ka dëshiruar sukses pjesëmarrësve në Festivalin e tortës.

Тортијада Струмица

Kryeministri ka shprehur kënaqësi që është pjesë e manifestimit dhe që shoqërohet me personat nga “Mobiliteti”. 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button