Femrat në politikë

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Pikepamje e bukur mbi femrat provinciale ne politike. Ne te vertete, femra duhet pasur shume kualitete per te arritur ne politikberje te suksesshme, nga e cila mund te perfitoje rrethi ku ajo jeton. Femra nuk duhet shikuar si figure dhe si perqindje, por si mendje dhe cilesi intelektuale, atehere dhe vetem atehere ajo mund te arrije ku ka nevoje dhe te kontribuoje per popull. Autorja e shkrimit, bukur artukulon mendimet e saja, por harron te thote se pervec inteligjences, aftesive intelektuale, kontributeve qe duhet pasur femra, ajo duhet qene edhe burneshe, ngase kjo e fudit eshte ajo qe ve ne pah guximin, dhe kombinimi i guximit dhe mencurise, jane vlera qe mbajen nje komb.

Leave a Reply to Dritoni Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *