fbpx

Paraburgim edhe për tre persona për sulmin ndaj Selës

Prokuroria Themelore Publike Shkup, solli vendim për zgjërim të hetimit për edhe tre perosna për veprën e kryer penale  vrasje në tentativë, që si bashkëpunëtorë e kryen më 27 prill në Kuvendin e Maqedonisë, sipas nenit 123, ndërkaq lidhur me nenin 19 dhe lidhur me nenin 22 të Kodit penal. Të dysharit mbrëmë ishin identifikuar me ndihmën e qytetarëve pas publikimit të fotografive të tyre, përcjell Portalb.mk. 

Duke vlerësuar se janë përmbushur rrethanat të parapara me ligj, prokurori kompetent publik dorëzoi Propozimin për përcaktim të masës paraburgim për personat e dyshuar.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button