fbpx

Ata që nuk i pranojnë kritikat duhet ta dinë se…

“E vërteta nuk është gjithmonë e bukur e as fjalët e bukura gjithmonë të vërteta”

Thënie nga Lao Tzu. Ai ka qenë një shkrimtar dhe filozof antik kinez, i cili mendohet se ka jetuar rreth shekullit të VI-të, para lindjes së krishtit, bashkëkohorë më Konfuçin, por disa historian argumentojnë se ai në të vërtetë ka jetuar gjatë periudhës ndërluftuese të shteteve, të shekullit V ose IV, para lindjes së krishtit. Puna e tij është përdorur nga shumë lëvizjë anti-autoritative dhe gjithashtu edhe nga legalizmi kinez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button