fbpx

Në Francë arrestohen 10 persona të cilët kanë planifikuar vrasje të politikanëve

Dhjetë persona sot janë arrestuar në juglindje të Francës dhe në rajonin e Parisit nën dyshimin se kanë planifikuar vrasje të politikanëve.

Të arrestuarit janë të moshës nga 17 deri në 25 vjeç,transmeton MIA.

Arrestimi është në kuadër të hetimit për aktivistët ultra djathtistë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button