fbpx

Baleti në akull “Arrëthyesi” ricaktohet për më 4 dhjetor

Spektakli i baletit në akull “Arrëthyesi” nga Petar I. Çajkovski i cili duhej të mbahej më 24 nëntor për shkak të problemeve teknike është ricaktuar për më 4 dhjetor 2017, në Operën dhe Baletin e Maqedonisë me fillim në orën 20.

Nga produksioni Pragma njoftojnë se biletat e blera për në datën 24 nëntor janë të vlefshme dhe nuk ka nevojë të ndërrohen për bileta me datë të re.

Biletat për shfaqjen mund të merren përmes rrjetit shitës në  КупиКартиЗаСе nëpër të gjithë Maqedoninë.

“Arrëthyesi” do të ekzekutohet nga Baleti shtetëror i Sën Petersburgut i cili vitin e kaluar mori pjesë në Operën dhe Baletin e Maqedonisë me baletin në akull “Liqeni i Mjellmave”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button