MIKUT POET

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Po a per muhabete ala bitpazarce eshte ky portalb more? Komente jane keto, per nje shkrim qe meriton me te vertete qe komentohet dhe te kritikohet qofte pozitivisht qofte negativisht?
    Sdoqofte, edhe keto jane shkrime (:_

  2. Sa nuk eshte i qarte ky komenti yt. Pika e pikepyetja te perdorura vend e pa vend dhe vertet ben te pakuptimte gjithcka qe ke deshiruar te komentosh. Dhe ku? Mu ne tekstin e shkrimtares se vetme shqiptare tek ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *