fbpx

LSDM shpalli fitore ose epërsi në të paktën 39 komuna (VIDEO)

 Koalicioni “Jetë në Maqedoni” i kryesuar nga LSDM-ja sonte shpalli fitore në të paktën 38 komuna nga të dhënat e përpunuara deri më tani.

Deputetja e LSDM-së Ivana Tufegiq në pres konferencë informoi se në raundin e parë të zgjedhjeve lokale fitore të sigurt të LSDM-së dhe Koalicionit në komunat Aerodrom, Karposh, Gjorçe Petrov dhe Qendër, si dhe në Berovë, Manastir, Bogdanc, Bosilovë, Butel, Vallandovë, Vevcan, Vasilevë, Veles, Gjevgjeli, Gradsko, Debarcë, Dellçevë, Dojran, Karbincë, Koçan, Kriva Pallankë, Krivogashtani, Krushevë, Kumanovë, Llozovo, Makedonska Kamenica, Makedonski Brod, Negotinë, Novo Sellë, Ohër, Prilep, Radovish, Resnjë, Sveti Nikole, Nagoriçani i Vjetër dhe Strumicë.

LSDM dhe Koalicioni kanë përparësi edhe në Demir Hisar dhe Kisella Vodë, ndërsa e pasigurt është në Shtip, tha Tufegqiq.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button