fbpx

Stevço Jakimovski e pranoi humbjen në Karposh

Kryetari i dëritanishëm në komunën e Karposhit në pres konferencë e pranoi humbjen në këto zgjedhje lokale dhe i uroi fitoren kandidatit Stefan Bogoev nga LSDM, përcjell Portalb.mk.

Jakimovski theksoi se nuk janë të numëruara të gjitha fletëvotimet, por gjithësesi dallimi është i madh.

Sipas tij, kanë ndodhur gjëra të çuditshme në Karposh, por gjithësesi, siç shtoi qytetarët janë përcaktuar për “përralla”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button