fbpx

Zgjedhjet lokale, këto janë rezultatet nga 100% procesuimi i vendvotimeve (FOTO)

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) ka përditësuar të dhënat për votimet në zgjedhjet komunale të së dielës 100%, Portalb.mk, ua sjell në vazhdim rezultatet për rrethin e parë në komunat me shumicë shqiptare.

[P 2

1111

25 32. 36 40 59

cats70 cats D EG RG RGB

Nga ana tjetër, në bllokun politik Maqedonas, në rrethin e parë, LSDM-ja ka fituar 37 komuna, ndërkaq VMRO-DPMNE tri.

LSDM dhe VMRO-DPMNE do të garojnë në rrethin e dytë në 19 komuna, BDI dhe Aleanca për Shqiptarët do të garojnë në pesë komuna, BDI dhe BESA në 7 komuna.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button