fbpx

Ja çfarë tha pas votimit kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev (VIDEO)

“Sot është ditë e madhe për demokracinë në Maqedoni”, deklaroi kryeministri i Maqedonisë dhe lideri i LSDM-së Zoran Zaev.

“Sot në rrugën e zgjedhjeve fer, demokratike dhe të lira, qytetarët do e shfrytëzojnë të drejtën e tyre kushtetuese dhe do përcaktohen për integrimin euro-atlantik të Maqedonisë, do përcaktohen për një shoqëri në të gjithë Maqedoninë. Unë shpresoj se për shkak të rëndësisë së zgjedhjeve lokale dhe rëndësisë së madhe të komunave në Republikën e Maqedoninë e gjithë dita do të përfundon me rëndësi të veçantë. Para se gjithash shpresoj në zgjedhje fer dhe demokratike dhe vetëm kështu të gjithë fitojmë në Maqedoni, dhe në fund përmes votës sonë, përmes përqindjes së daljes me të vërtetë japim mbështetje për zhvillim në të gjitha komunat në vendin tonë, sonte të gjithë të ndjehen fitues”, deklaroi pas votimit në Strumicë kryeministri i Maqedonisë dhe lideri i LSDM-së Zoran Zaev.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button