fbpx

Ja sa qytetarë kanë votuar në Kumanovë dhe Manastir deri në orën 17:00

Në komunën e Manastirit deri në orën 17 në 170 vendvotime kanë votuar 50 për qind nga votuesit. Kryetari i KKZ – Manastir Zoran Nasev konfirmoi se votimi po zhvillohet pa pengesa, ndërsa të drejtë vote kanë 83.616 persona.

Komisionet komunale zgjedhore në Demir Hisar, Novaci dhe Mogillë konfirmuan se zgjedhjet e ardhshme lokale në të gjitha vendvotimet po zhvillohen në mënyrë demokratike, pa pengesa dhe pa probleme.

Në komunën Demir Hisar deri në ora 17 në 36 vendvotime kanë votuar 66 për qind nga 7.311 votues.

Në rajonin e Novacit votohet në 24 vendvotime, ndërsa deri në orën 17 kanë votuar 64 për qind të votuesve.

Në komunën e Mogillës votohet në 23 vendvotime deri në ora 17 kanë votuar 50,05 për qind nga 5.520 banorëve me të drejtë vote.

Jehona në Kumanovë deri në orën 17 sipas të dhënave të KKZ-së Kumanovë, arrin 42,44 për qind, kumtoi kryetari i  KKZ-së, Zvonimir Nikollovski.

Në Kumanovë të drejtë vote në këto zgjedhje kanë 92,639 qytetarë, të cilët votojnë në 167 vendvotime.

Në Komunën e Likovës, deri në orën 17 sipas të dhënave të zëvendëskryetares së KKZ-së, Olivera Cvetkovska kanë votuar 8.700 votues ose 34,7 për qind.

Në këtë komunë të drejtë vote kanë 25.070 persona, të cilët kanë votuar në 36 vendvotime.

Në Komunën Nagoriçan i Vjetër deri në orën 17 kanë votuar 50.09 për qind. Gjithsej në këtë komunë të drejtë vote kanë pasur 3.428 votues, të cilët votojnë në 37 vendvotime, kumtoi kryetari i KKZ-së, Dragan Jovanovski.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button