fbpx

Ja çfarë tha kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, pasi votoi (VIDEO)

“Uroj që i tërë procesi të shkojë mbarë dhe si i tillë me të gjitha standardet të pranohet nga të gjithë garuesit”, kjo ishte porosia e kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, pasi votoi në Zajas të Kërçovës, njofton Portalb.mk.

“Të gjithë ata që do të fitojnë besimin e shumicës së qytetarëve të jenë në nivel të detyrës, duke i kryer obligimet nga premtimet zgjedhore. Të gjithë ata që do të fitojnë besimin e shumicës së qytetarëve të jenë në nivel të detyrës, duke i kryer obligimet nga premtimet zgjedhore sepse bëjnë mirë për vendin tonë në dobi të qytetarëve tanë me qëllimin më të mirë që të vihen në funksion të përparimit zhvillimit, por edhe të stabilitetit si atij ekonomik, gjithashtu edhe atij politik”, tha Ahmeti.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. si na ka zane sheri me keta te Bdi , qe nja 15 vjete aspak nuk mund te ngren Shqiptaria krye ne Maqedoni…
    cdo vite ma te dobet e ma te dobeta, si Bizneset ashtu edhe vendbanimet Shqiptare…
    Mileti i lodhur prej fjaleve dhe pritjeve…
    Femijet jo mire te arsimuar me arsim te dobet (tekste shkollore te bastarduar) dhe arsimtar te paarsimuar…
    Milet te lodhur nga funksiinar te liget dhe analfabet…

Leave a Reply to tetova Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button