fbpx

Ja çfarë tha pas votimit, kandidatja për Komunën e Tetovës, Teuta Arifi (VIDEO)

“Si zakonisht gjithmonë dita e votimit është ditë e veçantë e cila ka vlerën e një feste kur votimet janë të qeta dhe sipas standardeve të cilat duhet të jenë”, kështu deklaroi kandidatja për kryetare të Komunës së Tetovës nga radhët e BDI-së, Teuta Arifi pasi mbaroi me votimin në Sh.F. “Istikball”, raporton Portalb.mk.

T2

“Dëshiroj të them se kishim një fushatë intensive, një fushatë pozitive të cilën e kam udhëhequr, shpresoj dhe dëshiroj që i gjithë procesi i votimit të bëhet në mënyrë të qetë dhe evropiane, kurse të fitojë ai për të cilin do të vendos vullneti i popullit”, tha Arifi.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. si na ka zane sheri me keta te Bdi , qe nja 15 vjete aspak nuk mund te ngren Shqiptaria krye ne Maqedoni…
    cdo vite ma te dobet e ma te dobeta, si Bizneset ashtu edhe vendbanimet Shqiptare…
    Mileti i lodhur prej fjaleve dhe pritjeve…
    Femijet jo mire te arsimuar me arsim te dobet (tekste shkollore te bastarduar) dhe arsimtar te paarsimuar…
    Milet te lodhur nga funksiinar te liget dhe analfabet…

Leave a Reply to tetova Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button