fbpx

Ja çfarë tha pas votimit kandidati i Çairit, Idriz Orana (VIDEO)

Kandidati për kryetar komune në Çair nga radhët e Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), Idriz Orana tha se më në fund banorët e Çairit do të dijnë të vlerësojnë dhe të përcaktohen për të mirën e të gjithëve, raporton Portalb.mk.

“Shpresoj se qytetarët e Çairit të tregojnë kulturën e tyre dhe njëherë e përgjithmonë të dijnë të përcaktohen dhe të vlerësojnë punën e kryetarit aktual. Unë shpresoj se cili do të vendos për të mirën e të gjithëve dhe të ardhme më të mirë. Se kush do të fitojë, qytetari do të vendos aty”, tha Orana pas votimit në Shkollën Fillore “Adem Jashari”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button