fbpx

KSHZ: Deri në orën 10:00 është votuar në masën 8.98 për qind

KSHZ-ja në konferencën e parë për mediat në orën 11:00 raportoi se, në rang vendi pjesëmarrja e votueseve ka qenë 8.98 për qind. Gjithashtu KSHZ-ja raportoi për disa parregullsi të vogla në vendvotime, prandaj dhe procesi i votimit në këto vendvotime ka filluar me vonesë prej gjysmë ore, transmeton Alsat M.

Vonesat kanë ardhur për shkak se janë vërejtur disa persona në afërsi të vendvotimeve duke shpërndarë materiale propagandistike.

Lista e rezultateve pjesa e 1
Lista e rezultateve pjesa e 2
Lista e rezultateve pjesa e 3
Lista e rezultateve pjesa e 4
Lista e rezultateve pjesa e 5

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button