fbpx

Në Kërçovë sot votojnë 241 persona

Në Kërçovë sot të drejtën e votës e realizojnë 241 persona. Sot votojnë persona të pafuqishëm, të sëmurë dhe persona që vuajnë dënim me burg, persona në paraburgim shtëpiak dhe të shpërngulur.

“Votimi filloi me kohë në ora 7 dhe po zthvillohet pa probleme”, tha sekretari i KKZ-së në Kërçovë, Arian Imeri.

Në Kërçovë  ka gjithsej 116 vendvotime, ku janë regjistruar 50.578 votues.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button