fbpx

Komunikacioni në bulevardin “Ilinden” rikahëzohet te Qeveria

Ministria e Punëve të Brendshme informon se për shkak të tubimit parazgjedhor sonte, prej orës 22 deri të shtunën, më orën 2 pas mesnate, në të dy drejtimet do të rikahëzohet komunikacioni në bulevardin “Ilinden”.

Rihakëzimi është në drejtimin nga udhëkryqi me bulevardin “Goce Dellçev” deri te udhëkryqi me bulevardin “Shën Klimenti i Ohrit”. Komunikacioni do të zhvillohet nëpër bulevardin “Ilinden”, në të djathtë nëpër bulevardin “Shën Klimenti i Ohrit” edhe nëpër bulevardin “Goce Dellçev” dhe majtas nëpër bulevardin “VMRO”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button