fbpx

Thyen rekord botëror për stilin e flokëve më të gjatë (VIDEO)

Rekordet botërore janë të ndryshme.

Ka dallime rrënjësore mes një rekordi botëror dhe njeriut i cili e arrin atë. Ky njeri ka thyer një të tillë, në mënyrë krejt unike, shkruan lajmi.net

Me gjatësi deri 22 cm, ai arrin të përgatit stilin e veçantë të flokëve.

Shikoni më poshtë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button