fbpx

Si është e mundur që këta vozitës kanë patentë – shoferi? (VIDEO)

Çdokujt i ndodh të bëjë gabim në trafik për shkak të faktorëve të ndryshëm. Megjithatë, kur prapa aksidenteve të rënda qëndron vozitja e pakujdesshme e arrogante, nuk ka si të mos shtrohet pyetja: Si është e mundur që këta vozitës ta kenë marrë patentë-shoferin?

Injorimi i dritës së kuqe në semafor, tejkalimi dhe anashkalimi pa shikuar në retrovizor, sjellja “hakmarrëse” në timon dhe marrja e “drejtësisë” në duar janë vetëm disa nga shkaqet e drejtpërdrejta të aksidenteve të rënda në këtë video, transmeton Koha.net .

Kjo video nuk duhet të shërbejë për argëtim, por si kujtues se çfarë mund të ndodhë nëse në timon nuk keni durim e tolerancë të mjaftueshme.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button