fbpx

Bardhyl Dauti i PDSH-së vizitoi shoqatën e personave me invaliditet trupor në Tetovë

Kandidati i PDSH-së për kryetar të komunës së Tetovës, Bardhyl Dauti, sot së bashku me kandidatët për këshilltarë komunal si dhe me anëtarët e shtabit të degës – Tetovë, vizituan shoqatën e personave me invaliditet trupor në Tetovë.

Me këtë rast u bisedua për kërkesat dhe problemet e tyre të shumta, si pasojë e mospërfilljes totale nga pushtetit lokal.

Dauti premtoi se si Kryetar i ardhëm i komunës së Tetovës do të ketë një përkujdesje të veçantë për nevojat dhe kërkesat e shoqatës dhe personave me invaliditet trupor.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button