fbpx

“Tago: Daullja koreane 2” në sheshin “Maqedonia”

Në sheshin “Maqedonia” sonte do të mbahet spektakli muzikoro-skenik “Tago: Daullja koreane 2”.

Performanca e grupit korean Tago&AtoBIZ fillon në orën 19 dhe është pjesë e manifestimit “Nata e bardhë”. Duhet të mbahej mrëmë, por, siç informon Qendra kulturore për të rinj (QKR), u anulua për shkak të motit të keq

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button