fbpx

Promovim i aplikacionit “Rruga organike”

Organizata e konsumatorëve të Maqedonisë (OKM), Asociacioni për nisma zhvillimore “Zenit” dhe Shoqata e agro-gazetarëve “Media Plus” sot do ta promovojnë aplikacionin “Rruga organike” për telefona mobil.

Aplikacioni mundëson kërkim dhe planifikim i vizëts së prodhuesve të ushqimit organik në Maqedoni, restorante, shitore, objekte turistike të cilat ofrojnë ushqim organik, transmeton MIA.

Është përgatitur në kuadër të projektit “Kaloni në organike – konsumatorët në fokusin e politikave bujqësore”, financuar nga Bashkimi Evropian me qëllim të ngritjes së vetëdijes publike dhe rritjes së besimit të konsumatorëve në prodhimin organik, benefitet e tij shëndetësore, ekologjike dhe sociale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button