fbpx

Ja si janë rejitngjet e partive për zgjedhjet lokale, sipas anketës së “Brima Gallup” (FOTO)

Votuesit janë më të gatshëm që t’i votojnë kandidatët e LSDM-së për zgjedhjet lokale, tregon anketa e “Brima Gallupit”, njofton Portalb.mk.

“Nga votuesit 25.2% janë të ndarë që të votojnë për kandidatët e LSDM-së në zgjedhjet lokale, ndërkaq 20.6% për kandidatët e VMRO-DPMNE. Te blloku i partive shqiptare tani për tani BDI  ka rejting më të lartë me 6.1%, partia Aleanca për Shqiptarët 5.1%, Lëvizja BESA 4.0%, ndërkaq PDSH 2.0%. Përqindja e atyre që nuk kanë përgjigje dhe i atyre që nuk do të votojnë është 33.7%”, thuhet në anketën e “Brima Gallup”.

brima

Për qytetin e Shkupit, qytetarët me 29.7% do ta votonin LSDM-në, ndërkaq VMRO-DPMNE 26.5%.

sk

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button