fbpx

Ndarje të certifikatave për rehabilitim të orientuar pune

Në Entin për mbrojtje dhe rehabilitim “Banja Bansko” në Strumicë sot do t’u ndahen certifikata 15 profesionistëve dhe 23 shfrytëzuesve nga “Banja Bansko” pas përfundimit të trajnimit profesional për rehabilitim të orientuar pune.

Në ndarjen e certifikatave është paralajmëruar fjalim i ministres së Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska dhe përfaqësueses së përhershme të Programit për zhvillim të Kombeve të Bashkuara, Luiza Uinton.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button