fbpx

Shpërthim i kontrolluar në një paketë të dyshimtë në Londër

Policia britanike ka kryer kontroll të një mjeti shpërthyes në një paketë të dyshimtë, të gjetur afër metro stacionit Ejnxhell në Londër.

Paraprakisht, stacioni u mbyll dhe u evakuua, pasi mbrëmë është vërejtur një paketë e dyshimtë.

Britania e Madhe është në nivelin e dytë të rrezikut nga terrorizmi, pasi muajve të fundit  ndodhën disa sulme në atë vend.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button