fbpx

#Debatpernime, premtime të shumta për vetëm 20 milion euro buxhet të Sarajit (VIDEO)

20:10- Për 20 milionë euro buxhet të komunës së Sarajit, katër kanidatët për kryetarë komune, Bashkim Bakiu nga BESA, Blerim Bexheti nga Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI), Ekrem Alija nga Aleanca për Shqiptarët (ASH)dhe Sefedin Aliu nga Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) premtuan krahas 30% për asfaltim dhe zgjerim të rrugëve, ata premtuan edhe ndërtim të shkollës së Çajlanes, sigurim të transportit të nxënësve në fshatrat e Sarajit, ndërtim të poliklinës së Sarajit, menaxhim më të mirë të mbeturinave dhe investim në qendrat turistike Matkë, Qendrën rekreative Saraj dhe Liqenin Treska, shkruan Portalb.mk.

Në #Debatpernime u premtua edhe shkollë e re në Svillare të Epërme dhe kujdes shëndetësor shtetëror për fshatrat më të mëdha të kësaj komune me kuadër profesional të gjinekologëve dhe anesteziologëve që edhe pse mungojnë në Maqedoni, do të sjellen nga Kosova dhe Maqedonia.

LEXO: Mbeturina në Matkë, Treskë dhe Vardar?! Ja çfarë premtohet në #Debatpërnime (VIDEO)
LEXO: #Debatpernime, poliklinikën e Sarajit e premtoi për më 2018 (VIDEO)

LEXO: Shkolla në Çajlane dhe çerdhja e Kondovës do të ndërtohen më së voni deri më vitin 2019 (VIDEO)
LEXO: #Debatpernime, 30% e buxhetit të Komunës së Sarajit do të shkojë për asfalt (VIDEO)
L
EXO: #Debatpernime, premtime të shumta për vetëm 20 milion euro buxhet të Sarajit (VIDEO)

Përndryshe, këto premtime u dhanë sonte në debatin “Jeta në Maqedoni” të udhëhequr nga moderatorja Jeta Xharra. Ky debat u realizua në partneritet të Portalb.mk, Vërtetmatës.mkKallxo.mk dhe TV Art Chanell.

Nesër ju pret Komuna e Gostivarit.


**********************************************************

Pas Strugës, Tetovës dhe Çairit, sot në #Debatpernime do të shpalosen problemet e banorëve të Komunës së Sarajit, njofton Portalb.mk.

Me moderatoren Jeta Xharra sot do të përballen kandidatët nga BESA Bashkim Bakiu, nga Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) Blerim Bexheti, nga Aleanca për Shqiptarët (ASH) Ekrem Alija dhe nga Partia Demokratike Shqiptare (PDSH),Sefedin Aliu.

Kujtojmë se kjo është hera e parë që në zgjedhje lokale në Maqedoni organizohet #Debatpernime debat ky që është realizuar në partneritet të Portalb.mkKallxo.com dhe Vërtetmatës.mk.

Debati do të transmetohen në Facebook të Portalb.mk dhe Kallxo.com.

Në #DebatPernime që realizohet me ndihmën e TV ART dhe BIRN Maqedoni, deri sot përballëm kandidatët dhe ofertat e tyre politike për komunat Çair, Tetovë dhe Strugë.

Nesër i kthehemi sërish rajonit të Pollogut, me Gostivarin.

Nga debati në Strugë:

LEXO: #Debatpernime në Strugë, ja çfarë premtojnë kandidatët për kryetar komune (VIDEO)
LEXO: Parkingjet në Strugë, ja çfarë zgjidhje premtojnë kandidatët për kryetar (VIDEO)
LEXO: #Debatpërnime, problemi i ujit në Strugë: Ja çfarë premtojnë kandidatët (VIDEO)
LEXO: #Debatpernime në Strugë, kandidatët premtojnë rregullimin e pishinës së mbyllur

Nga debati në Tetovë:

LEXO: #Debatpërnime tetovarëve u solli premtime të shumta me afate e mënyra (VIDEO)
LEXO: Kandidatët e Tetovës, për katër vjet do të miratojnë më shumë se gjysmën e kërkesave për legalizim
LEXO: Çfarë do të ndodh me trafikun në Tetovë? Ja çfarë premtojnë kandidatët (VIDEO)

LEXO: Fabrikë reciklimi apo stacion selektimi? Ja si do të zgjidhet problemi me mbeturinat në Tetova

Nga debati në Çair:

LEXO: Si do të zgjidhet halli me rrugët e ngushta e ndërtimet e egra? Premtojnë kandidatët e Çairit (VIDEO)
LEXO: Kandidati i BDI-së premton renovim të shkollave e çerdhe në Çair (VIDEO)
L
EXO: Kandidati i ‘Besa’: Arsimtarët në Çair jetojnë nën presion të BDI-së (VIDEO)

LEXO: Faruk Avdiu: Kolegët nuk guxojnë të ma bëjnë ‘Like’ (VIDEO)
L
EXO: Orana: Do të përballem me ‘Mafinë Urbane’ në Çair (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button