fbpx

Punëtori për ndikimin e ndryshimeve klimatike në blegtori

Punëtori me temë “Ndikimi i ndryshimeve klimatike” organizon sot Instituti për blegtori – Shkup.

Qëllimi i punëtorisë është aktualizimi i efekteve negative nga ndryshimet klimatike ndaj kafshëve shtëpiake, rritja e vetëdijes të prodhuesve të blegtorisë dhe promovimi i masave adaptuese të prodhimit ndaj ndryshimeve klimatike.

Është paralajmëruar pjesëmarrje e profesorëve nga Fakulteti, nga Instituti bujqësor, si dhe përfaqësues nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimi Hapësinor dhe nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button