fbpx

Zaev: Do të ndërtojmë komuna të hapura, qytetarët do të vendosin se çka do të ndërtohet

Çdo qytetar, me çfarëdo sfide të ballafaqohet, kryetari i komunës, komuna, nëse nevojitet i gjithë shteti, do të qëndrojë pas tij që të ndihmojë. Qytetarët do të thonë se çka do të ndërtohet. Çfarë do të thonë qytetarët ata do të jenë ligj edhe për kryetarin e komunës dhe për këshilltarët dhe për pushtetin ekzekutiv, porositi kryetari i LSDM-së Zoran Zaev, nga tubimi në Berovë.

Ai rpemtoi se do të dnërtohen komuna të hapura, ku qytetarët çdoherë do të dinë se si shpenzohen të hollat e tyre, thuhet në kumtesën nga LSDM-ja.

Lideri i LSDM-së, u bëri thirrje qytetarëve të Berovës që ta japin mbështetjen për Koalicionin “Për jetë në Maqedoni” në zgjedhjet vijuese lokale.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close